Rajasthan Tour - Reisverslag uit New Delhi, India van Op reis met juffrouw Jannie - WaarBenJij.nu Rajasthan Tour - Reisverslag uit New Delhi, India van Op reis met juffrouw Jannie - WaarBenJij.nu

Rajasthan Tour

Blijf op de hoogte en volg Op reis met juffrouw Jannie

17 Mei 2005 | India, New Delhi

Morgen gaan we met prive chauffeur en AC auto voor 14 dagen touren door Rajastan. Onze route zal ons voeren langs Paleizen, Tempels, wildparken, en kamelen markten.
De route is als volgt: Van Delhi vertrekken we op 18 mei richting Ranthambore NP om tijgers te gaan zien. Daarna gaan we naar Agra om de Taj Mahal te zien. Van Agra reizen we door naar Jaipur waarvan we, na een dag verblijf, door trekken naar Puskar. Puskar is beroemd vanwegen zijn kamelen, een zandbak dus. Na Puskar volgt Jodpur en Jaiselmer allebei steden waar we een paar dagen zullen blijven in wederom een hotel/paleis met zwembad. Van Jaiselmer via Ramakpur naar Udaipur waar onze tour eindigt en van waaruit we met de trein naar Bombai/Mumbai door reizen.
We houden jullie op de hoogte van al het moois dat we gaan zien en meemaken, hopelijk vergezeld van fotos aangezien het internet hier stukken sneller gaat, althans in Delhi.

• 20 Mei 2005 - 08:06

Pjer:

Als jullie in Bombay zijn moeten jullie beslist naar Chor Bazar gaan. Daar ga ik altijd naar toe om horloges te kopen. (hier kunnen jullie erg mooie beeldjes kopen maar vraag wel altijd een rekening waarop staat dat het niks waard is. De mmoie en originele stukken worden altijd onder de toonbank verkocht. Maar pas op dat ze je niet ermee aanhouden zonder geldige rekening met telefoonnummer!! en de naam van de verkoper. Daar en in Oberoi Towers, het duurste hotel van de stad waar ze ook veel horloge winkeltjes hebben. Leuk om te eten is the Embassador hotel dat een ronddraaidend restaurant heeft met een specta view over het water en de stad. Lekker eten ook trouwens. Wat de Bombayers fantastisch vinden en wat ook erg lekker is het Sizzlers. Niet te verwarren met de Amerikaanse restaurantketen die net boven Mac Donald's uitkomt. Eten bij Sizzlers is bijzonder specatulair maar meer zeg ik er niet over. Ik wil de verassing niet wegnemen. Heel veel plezier op jullie verdere reis.
    Laat je niet verleiden om naar de Towers of Silence te gaan. Ik weet dat het zeer spannend klinkt maar niemand rijdt je er echt naar toe. Ze bestaan wel maar je mag er niet in de buurt komen. VERBOTEN en terecht ook wel eigenlijk. Hier gaat alles naar omstandigheden goed.

Groeten,

Pjer

Verslag uit: India, New Delhi

Rondje om de wereld

Een rondje om de wereld via de oost naar de west. Van Amsterdam naar Amsterdam.

10 Juli 2006

Evacuatie plan

11 December 2005

Lemons?!

20 November 2005

Op naar een nieuw avontuur

02 November 2005

Olee olee

08 September 2005

Tourist Pig

05 September 2005

Leren sloffen met plastic sloffen

22 Augustus 2005

Bij de mensen thuis

31 Mei 2005

Octopussy

24 Mei 2005

O moeder wat is het heet!

17 Mei 2005

Rajasthan Tour

17 Mei 2005

Terug van het dak van de wereld

03 Mei 2005

Vlaggen en gebeden

10 April 2005

Olifanten en tanden

05 April 2005

Heel aangekomen op onze eerste bestemming

30 Maart 2005

gegroet

28 December 2004

De route

25 November 2004

ons eerste bericht
Op reis met juffrouw Jannie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'BasPauline.waar ben jij. nu' is voor iedereen die ons wil volgen op onze huidige reis. Veel plezier, groet BeP --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.opreismetjuffrouwjannie.com/ met verhalen en foto's --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De verhalen/verslagen en foto's die we plaatsen op 'baspauline.waarbenjij.nu' zijn ons eigendom © en kunnen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------