Online
Blijf op de hoogte en volg Op reis met juffrouw Jannie
01 December 2010 | Australië, Boulder
Kalgoorlie is een mijnstad in deoutback, het uiterste puntje waar wij met onze wicked Lennon campervan mogen komen. Mijnstad en wel goudmijnen, er hangen hier prachtige foto van begin 1900. Een drukte van belang toen. Nu vooral een ruige outback stad met slimpies en dranklokalen. Straks gaan we naar de Super Pit outlook en een kijkje nemen in het mijn-museum. Als er nog tijd is daarna naar de kapper en bij de K-mart langs.
Tja reizen is heus niet makkelijk hoor! Wat we morgen gaan doen? Nog meer zaligheid, we zien het wel, waarschijnlijk richting Esperance.
foto's ? kijk even op, de juffrouw is een beetje bij gewerkt:
01 December 2010 - 09:50
Macky:
Hoi daar down under,
Leuk om wat te lezen, dank voor de beide sms'jes (alhoewel Nina pas over een maand jarig is :-) ). Nice die wicked lennon!
groeten van je zus -
01 December 2010 - 10:34
Gerard&Heleen:
Neéhh, reizen is helemaal niet gemakkelijk. Wat zeg ik, 't Is in een woord aanpoten, ha.
Geniet van de hotelluxe mm..Kus xx
02 December 2010 - 13:31
Marianne:
Goed om jullie te zien genieten !!!Heerlijk om die zon te zien terwijl wij sneeuw en ijs hebben.
groetjes -
03 December 2010 - 08:39
Keultjes:
37 graden? Hiero vrie je kapot als je naar buiten stapt! Leuk camperbusje trouwens!!
Groetjes Pedro