Op reis - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Op reis met juffrouw Jannie - WaarBenJij.nu Op reis - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Op reis met juffrouw Jannie - WaarBenJij.nu

Op reis

Blijf op de hoogte en volg Op reis met juffrouw Jannie

17 Oktober 2010 | Nederland, Rotterdam

De juffrouw heeft haar 'juwelen' afgedaan en is ingepakt. Onderin de handbagage heeft ze zich veilig genesteld. Klaar om in te checken. Niets kan haar meer tegenhouden.

Samen met haar 2 favorite allies, op naar een nieuw avontuur.

“Onderweg leer je vergeten, gisteren ligt ver achter u
en voor morgen nog geen zorgen, onderweg is ’t altijd nu”

BeP

www.opreismetjuffrouwjannie.com

• 17 Oktober 2010 - 11:24

Macky:

Goede reis!

• 17 Oktober 2010 - 11:47

Jacqueline:

Fijn dat jullie toch gaan!
    Veel plezier en geniet,

Sylvia:

sjoewap! Xje

• 17 Oktober 2010 - 14:34

Wim En Riet:

Voorzichtig en veel genieten.

• 17 Oktober 2010 - 14:59

Gerard&Heleen:

Liefies, zo goed dat jullie gaan! Ik zal jullie missen op mijn feestje, maar jullie trip is veel belangrijker, ik ben echt blij. Take care, love you!!!!!

• 17 Oktober 2010 - 16:09

Ellen:

Veel plezier!!
    Liefs Ellen.

• 18 Oktober 2010 - 09:18

MarcWilDignaJustin:

Heel, heel, veel plezier en veel genieten, tot tweede Kerstdag, dikke zoenen en liefs!!!

• 18 Oktober 2010 - 18:54

Hora En Melanka:

We hebben jullie kaart gekregen. Geweldig nieuws! Gefeliciteerd Bas! . . . en Pauline :-)
    Heel veel plezier op deze ontdekkingsreis. Laat alles achter, vergeet, geniet en kom herboren terug.

• 22 Oktober 2010 - 20:50

Hermann En Marianne:

als jullie toch in dubai zijn breng dan wat goedkope olie mee.heel veel plezier. n.b. je kunt ook nog even gaan skieen in dubai.

• 24 Oktober 2010 - 13:35

Sandra &Mario:

We hopen dat jullie het net zo geweldig hebben als wij denken.
    Vier dit feestje!
    Liefs, Sandra&Mario

Op reis met juffrouw Jannie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 'BasPauline.waar ben jij. nu' is voor iedereen die ons wil volgen op onze huidige reis. Veel plezier, groet BeP --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.opreismetjuffrouwjannie.com/ met verhalen en foto's --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De verhalen/verslagen en foto's die we plaatsen op 'baspauline.waarbenjij.nu' zijn ons eigendom © en kunnen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------