Down Under
Blijf op de hoogte en volg Op reis met juffrouw Jannie
21 September 2010 | Nederland, Rotterdam
Eigenlijk wilde we dat niemand dit leest en hadden we de mailinglijst gedeactiveerd, dit lijkt niet over ons te gaan, maar helaas het is dus wel zo.
Onze reis is uitgesteld, zeker niet afgesteld. We gaan, maar wanneer en waar naar toe, dat blijft nog even een geheim, ook voor ons.
Dag 1
Ergens zwevend tussen staan en zitten blijf ik steken.
“ Helaas heb ik geen goed bericht ” verteld de KNO arts tegen Bas, die gelukkig wel in een stoel zit.
Er blijken voorlopercellen van kanker op een van zijn stembanden te zitten. Binnen enkele minuten staan we weer buiten met een afspraak voor een diagnostische dag in een ander ziekenhuis, een week later.
Dag 7
Na een week vol angst en vragen meldt Bas zich vroeg in de ochtend in het ziekenhuis. Hij krijgt een lijst met afspraken en een buddy om hem te begeleiden. Aan het eind van de dag heeft hij alle onderzoeken gehad die nodig zijn om een behandelplan op te stellen. Een hoopvolle dag, omdat er eindelijk wat gedaan wordt en we beiden het gevoel hebben dat hij in goede handen is.
Dag 14
Vandaag krijgt Bas te horen wat het behandelplan gaat worden. Er is vooral goed nieuws, er zijn geen andere plekken in zijn lijf gevonden met kanker. In dit ziekenhuis wordt niet gesproken van voorloper cellen, maar gewoon over ‘kanker’. Eind van de week zal hij een oproep krijgen voor een laser behandeling onder al gehele narcose.
Dag 21
De oproep is binnen. Op dag 24 wordt de vijand vernietigd.
Via waarbenjij.nu zullen we proberen wij jullie op de hoogte te houden.
Bas en Pauline-BeP
www.opreismetjuffrouwjannie.com
22 September 2010 - 00:22
Macky:
Mooi, laat die vijand maar eens even een poepie ruiken! -
22 September 2010 - 07:22
Ellen Cahen:
Jeetje, wat een afschuwelijk nieuws. Ik ben blij dat er een goed plan is en dat jullie zo realistisch tegen deze ziekte aankijken. Het klinkt gelukkig op dag 24 positief!! Heel veel sterkte en liefs van jullie nicht Ellen!!